Els Mossos d´Esquadra han denunciat penalment un veí de Sant Vicenç de Castellet de 44 anys com a presumpte autor d´un delicte de simulació de delicte i un delicte d´estafa.

El 18 de novembre l´home va denunciar un robatori amb intimidació a Manresa. Segons ell, el mateix dia cap a les 4 de la tarda feia una ruta amb bicicleta quan, a l´altura de les mines de Sallent, una furgoneta amb tres individus li va barrar el pas. De l´interior del vehicle van baixar suposadament dos homes amb pals de fusta i el van intimidar mentre li demanaven tot el que portava, incloent la bicicleta i la roba esportiva. Un cop van tenir tot el material, valorat en més de 3.300 euros, els lladres van marxar ràpidament.

Arran de la denúncia, es va iniciar una investigació per identificar i detenir els autors. Amb els primers indicis els agents van observar que hi havia detalls del relat que no encaixaven i van esbrinar que el relat que del denunciant no era cert.

Aleshores els mossos van denunciar-lo penalment com presumpte autor d´un delicte de simulació de delicte. També se´l va denunciar per d´estafa ja que havia cobrat de l´assegurança que tenia contractada per la llar.