El rescat d'un gat que s'havia escapat de casa de matinada i havia pujat a un arbre sense poder-ne baixar, a Manresa, ha acabat aquesta matinada amb un bomber ferit per la mossegada de l'animal en una mà. L'incident s'ha produït al carrer de Guifré el Pelós de la capital bagenca. Els Bombers han rebut l'avís, a 3/4 de 2 de la matinada, del propietari del gat que els alertava que s'havia enfilat a un arbre i no en podia baixar.

Normalment, segons fonts dels Bombers, el protocol de rescat d'un animal en aquesta situació s'activa 24 hores més tard, perquè els gats solen acabar baixant dels arbres o d'altres punts elevats per si sols. Tot i això, com que l'animal estava nerviós i havia despertat nombrosos veïns amb els seus miols, el cos ha enviat dues dotacions a rescatar-lo.

L'acció ha acabat bé i l'animal ha sigut retornat als seus propietaris, malgrat que durant el rescat un dels bombers ha sofert la mossegada de l'animal en una mà, que ha traspassat el guant de protecció i l'ha ferit. L'home ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, segons han indicat fonts del cos d'emergències.