Els Bombers han fet, durant el novembre, dos rescats de muntanya a Montserrat, una xifra idèntica a la dels rescats que es van fer entre el 30 d´octubre i el 29 de novembre de l´any passat, segons dades facilitades pel mateix cos de Bombers de la Generalitat. En canvi, al Pedraforca, durant aquestes dates, la xifra va augmentar, ja que els Bombers hi van fer un rescat mentre que el mateix mes de l´any passat no se n´hi va fer cap. Entre els dos espais naturals, durant el mes passat, els Bombers hi han fet tres rescats de muntanya.

D´altra banda, segons les dades facilitades per Bombers, aquest any s´ha fet la recerca d´una persona perduda a Montserrat i cap al Pedraforca, mentre que l´any passat l´única recerca que es va fer en aquests dos espais durant el novembre va ser a l´entorn del massís berguedà.

Per municipis, l´única recerca de persones perdudes en aquests dos espais que s´ha fet durant el novembre d´aquest any ha estat al Bruc, on el mes passat també es va fer un dels dos rescats que hi va haver a l´entorn de Montserrat. L´altre rescat que es va fer durant el mes passat va tenir lloc a Collbató. Precisament es tracta dels dos mateixos municipis on es van fer els dos rescats al massís de Montserrat durant el mateix mes de l´any passat.

Pel que fa a la zona del Pedraforca, l´any passat només hi va haver una actuació, que va ser la recerca d´un persona que s´havia perdut al terme municipal de Gisclareny. En canvi, aquest any l´única intervenció que han fet durant el mes de novembre passat ha estat un rescat de muntanya a Saldes.