Els Mossos d'Esquadra van detenir un home que acabava de robar un telèfon en una botiga de telefonia mòbil de Martorell.

Segons han explicat els mateixos Mossos d'Esquadra, els fets van passar el 2 de desembre i el detingut és un home de 37 anys de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa. Està acusat de ser l'autor d'un presumpte delicte de furt en establiment comercial.

Els fets van passar cap a les sis de la tarda del 2 de desembre quan un mosso d'esquadra fora de servei va sentir els crits d'una comerciant que procedien d'una botiga de telefonia mòbil de Martorel. La dona demanava auxili per haver estat víctima d'un furt d'un telèfon mòbil de gamma alta i assenyalava un home que fugia corrents de la botiga on havia perpetrat el robatori.

L'agent va perseguir el lladre per diversos carrers de la població fins que finalment el va poder retenir, juntament amb d'altres mossos de la comissaria de Martorell situada molt a la vora del lloc dels fets. Els policies el van arrestar pel furt realitzat a l'establiment comercial i van poder recuperar el telèfon mòbil sostret, valorat en 1300 euros.

El detingut va passar a disposició judicial i el Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Martorell va decretar la seva llibertat amb càrrecs.