Els Mossos d´Esquadra van detenir a Martorell quatre homes per tràfic de drogues en el marc d´un decomís de 60 quilos d´haixix. Els detinguts tenen entre 27 i 44 anys i són veïns de Martorell i Barcelona i el jutge en va ordenar l´ingrés a presó.

Els fets van tenir lloc el 2 de desembre quan una patrulla de paisà va observar un individu que circulava per un pàrquing públic a Martorell en actitud d´espera i sense estacionar en cap plaça malgrat que n´hi havia moltes de lliures. Finalment, va aparcar i va estar parlant una llarga estona per mòbil. Posteriorment, va arribar-hi una furgoneta conduïda per un home a qui els investigadors van reconèixer com un veí de la ciutat amb antecedents per tràfic de drogues. Un cop els conductors van contactar visualment van portar les furgonetes fins a un tercer furgó del mateix pàrquing i hi van estacionar a molt a prop per facilitar el traspàs entre de les càrregues i limitar el camp visual de l´activitat. Un dels dos homes que esperaven la tercera furgoneta també va ser reconegut pels investigadors com un veí de Martorell amb antecedents per tràfic de drogues. A continuació, els agents van veure com els quatre homes obrien les portes laterals dels vehicles i introduïen tres paquets petits entre els vehicles estacionats, així com el que semblava un pagament per la mercaderia intercanviada, sempre amb una actitud vigilant i intentant amagar els seus moviments.

Davant l´evidència d´un il·lícit penal, expliquen els Mossos, van identificar els sospitosos i els van escorcollar. Com a resultat de l´escorcoll dels homes es va intervenir 3.500 euros en efectiu. Quan van escorcollar la furgoneta del primer individu, presumpte distribuïdor de l´haixix, la van trobar carregada de planxes de fusta. En una observació exterior res feia sospitar que si es movien les tres primeres làmines de fusta es deixava lliure l´accés a un compartiment ocult a l´interior del palet on hi havia amagada una destacable quantitat d´haixix. En total els investigadors van intervenir 60 quilos d´haixix que tindrien un preu de 330.000 euros al mercat il·lícit. Els investigadors van detenir els quatre homes com a presumptes autors d´un delicte contra la salut.