Un treballador va morir aquest dilluns a la tarda en un accident laboral en una empresa a Viladordis. Segons van informar ahir els Mossos d´Esquadra, tot apunta que la víctima, un home veí de Manresa de 51 anys i de nacionalitat marroquina, estava fent alguna tasca de manteniment en un carretó elevador.

Els serveis d´emergències van rebre l´avís a les 17.40 h i van trobar la víctima atrapada sota un carretó elevador. Els fets van passar en una empresa situada al camí del Grau, a Viladordis i al límit entre els termes municipals de Sant Fruitós de Bages i Manresa.

Fins al lloc dels fets s´hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d´Esquadra, els Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d´Emergències (SEM).

Els Mossos d´Esquadra, segons van informar el mateix cos policial, han posat els fets en coneixement del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Manresa i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, d´acord amb els procediments habituals en accidents laborals en els quals hi ha víctimes mortals.

En el recinte industrial on es va produir l´accident d´aquest dilluns s´hi acumulen nombrosos vehicles agrícoles, industrials i comercials en un pèssim estat de conservació.

Abans, en aquest terreny, en el qual també hi ha una nau industrial, havia estat un magatzem de grues del sector de la construcció.

El de dilluns és el cinquè accident laboral mortal que hi hagut al Bages enguany. L´anterior accident va tenir lloc el passat 6 d´octubre a l´empresa Magneti Marelli de Santpedor, mentre que dos van tenir lloc els dies 4 i 25 de juny a les mines de Vilafrunts. Un altre es va produir el 15 de març, en una empresa del polígon de Bufalvent de Manresa.