Els Mossos d'Esquadra han retornat a l'escola Antoni Gaudí de Santa Margarida de Montbui 21 ordinadors portàtils i una pantalla electrònica que havien estat sostrets del centre escolar i que el cos policial ha recuperat.

Els ordinadors i la pantalla són part del botí que uns lladres es van emportar de l'escola el passat 27 de novembre. Els lladres van forçar una finestra i van accedir a l'escola d'on van sostreure 31 ordinadors portàtils -dels quals ara se n'han retornat 21- i un panell interactiu, entre d'altres objectes, valorats en un total de 12.200 euros.

Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Santa Margarida de Montbui, van obrir una investigació que va culminar el passat 4 de desembre amb la detenció d'una dona de 20 anys, veïna del mateix municipi, i un menor d'edat com a presumptes autors dels fets.

La dona va quedar en llibertat després de declarar davant del jutge mentre que el menor va ser posat en llibertat el mateix dia de la detenció després de declarar a comissaria i amb l'obligació de presentar-se davant la fiscalia de menor quan sigui requerit.