Els Mossos d´Esquadra van detenir el passat 10 de desembre dos homes, de 32 i 34 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Avinyó, com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública i atemptat als agents de l´autoritat.

Els fets van passar el mateix dia, cap a dos quarts de set de la tarda, durant un control de pas al punt quilomètric 41 de la C-16, a l´alçada del peatge de Castellbelli el Vilar. Durant l´operatiu els agents que hi havia al control van observar com els dos ocupants d´un turisme, a mesura que s´aproximaven al punt del control, es mostraven dubitatius i amb molt nerviosisme.

En el moment que els agents van procedir a fer-los un escorcoll, el copilot va intentar fugir corrents però va poder ser interceptat als pocs metres. El detingut, que va oposar resistència, portava a la zona lumbar un paquet amb mig quilo de cocaïna.

Pel que fa el conductor del vehicle, també se li va trobar una bossa amb més de cent grams de la mateixa substància.

Davant d´aquests fets, es van detenir les dues persones que viatjaven en el cotxe per un delicte contra la salut pública i atemptat agents de l´autoritat.