Una dona, Maria Lluïsa Pujol Marquet, de 80 anys, ha mort, aquest dilluns al matí en l'incendi en una habitatge de Sant Joan de Vilatorrada. Segons han informat fonts Bombers de la Generalitat, el cos ha estat alertat, a les 11.18 hores d'aquest matí. El foc ha afectat uns 10 metres quadrats del primer del número 7 del carrer Barcelona de Sant Joan de Vilatorrada.

Fins al lloc s'han desplaçat 5 dotacions dels Bombers que a les 11.39 hores ja donaven el foc per controlat. L'incendi, les causes del qual es desconeixen, ha afectat una zona d'uns 10 m2 a la primera planta de l'habitatge.

En aquesta primera planta els efectius han localitzat el cos sense vida de la víctima. La dona vivia al primer pis amb el seu marit que va resultar ferit en estat menys greu i va ser evacuat i hospitalitzat a Sant Joan de Déu de Manresa. A la segona planta de l'immoble hi vivien el fill, la jove i la néta del matrimoni i dos d'ells també van ser evacuats, en aquest cas en estat lleu al CUAP de Manresa. Abans de traslladar-los van ser atesos per efectius del SEM que van desplaçar-se fins al lloc dels fets amb un total de tres unitats.

A les 12.12 hores, després de ventilar l'immoble, s'ha donat l'incendi per extingit. Fins al lloc s'han desplaçat també quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra que s'han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.