Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 25 de desembre, un home, de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilanova del Camí, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, lesions lleus i per un homicidi en grau de temptativa.

Els fets van succeir el passat 25 de desembre, a les 06:00 hores, quan un individu va assaltar un altre home, quan caminava pel Passeig de la Industria de Vilanova del Camí, i el va agredir violentament per robar-li el mòbil i diners. En veure l'agressió, un vianant, també veí de Vilanova del Camí, va intentar aturar-la però el lladre el va atacar amb un ganivet i el va ferir a la espatlla. La víctima està hospitalitzada però fora de perill, segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra aquest dilluns.

Tot seguit, l'apunyalat fa fugir i va refugiar-se en un domicili proper des d'on van alertar els serveis d'emergència.

Arran aquests fets es va obrir una investigació que va concloure hores després amb la detenció del presumpte autor, a Igualada.

El detingut, que té antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, el qual va decretar l'ingrés a la presó.