Els Mossos d'Esquadra van detenir el 25 de desembre, dia de Nadal, un jove de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilanova del Camí, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, lesions lleus i també per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Els fets van succeir el passat 25 de desembre, cap a les sis del matí, quan un individu va assaltar un altre home, quan caminava pel Passeig de la Indústria de Vilanova del Camí, i el va agredir violentament per robar-li el mòbil i diners.

En veure aquest agressió, un vianant, també veí de Vilanova del Camí, va intentar aturar-la però el lladre el va atacar amb un ganivet i el va ferir a la espatlla. La víctima està hospitalitzada però es troba fora de perill, segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra aquest dilluns.

Després de clavat la ganivetada, l'apunyalat fa fugir i va refugiar-se en un domicili proper des d'on van alertar els serveis d'emergència dels fets que acabaven de passar.

Arran aquests fets es va obrir una investigació que va concloure hores després amb la detenció del presumpte autor, que va tenir lloc a Igualada.

El detingut, que té antecedents, va passar, aquest diumenge, a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, el qual en va decretar el seu ingrés a la presó.