Carlos Navarro, el Yoyas, exconcursant del programa Gran Hermano i que durant anys va ser veí de Vilanova del Camí, on també va ser alcaldable, ha estat condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó per maltractaments a qui va ser la seva parella, Fayna Bethencourt.

Un cop coneguda ja la sentència, ella ha trencat el seu silenci, en una entrevista a Lecturas on explica l'infern que va viure. Narra que el primer cop que li va clavar una pallissa el seu fill de tres anys va intentar defensar-la. També narra que en una altra ocasió, «em va arraconar contra la paret, amb el seu front enganxada a la meva i em va agafar de el coll. Les nits següents dormia amb un llapis afilat per defensar-me».

La sentència, del jutjat penal 5 de Las Palmas de Gran Canaria i a la qual ha tingut accés Regió7, el Yoyas ha estat condemnat per un delicte de maltractament habitual en l'àmbit familiar, quatre delictes de lesions, també en l'àmbit familiar, un delicte lleu d'amenaces i un altre de vexacions. A part de la pena de presó, haurà de pagar 900 euros de multa i indemnitzar la seva exdona amb 8.000 euros i els seus dos fills amb 4.000.

El 2015, El Yoyas es va presentar com a cap de llista de Decide a Vilanova del Camí i malgrat que va aconseguir sortir elegit, va renunciar a l'acta de regidor abans de prendre'n possessió. Posteriorment va anar a viure a les Canàries, amb Bethencourt, la seva parella i que s'havien conegut en el seu pas pel concurs televisiu.