Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sallent van detenir dimarts dos homes, de 46 i 48 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Navàs i Balsareny, acusats de cultivar 456 plantes de marihuana en una masia de Sallent. Se'ls imputa un delicte contra la salut pública. Els fets es remunten al mateix dia 12, cap a les 2 de migdia, quan la Policia Local i la comitiva judicial van localitzar una plantació de marihuana en una casa on feien un llançament judicial. Davant la troballa van avisar els Mossos d'Esquadra perquè es fessin càrrec de la investigació i localitzessin els propietaris de la plantació.

El mateix dia a la tarda es va fer una entrada i perquisició judicial a la masia on van trobar 456 plantes. També hi havia pantalles de llum, transformadors i divers material per afavorir el cultiu indoor.

En la inspecció es van presentar dos homes a la masia. Els agents, després de diverses gestions, van esbrinar que n'eren els responsables i els van detenir com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Estava previst que els detinguts passessin a disposició judicial, ahir, davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.