Un acusat, A. A. S. s'enfronta a una pena de 10 mesos de presó per maltractaments a qui en el moment dels fets era la seva parella, a Manresa.

Segons consta en l'escrit d'acusació de fiscalia, en el marc d'una discussió que va tenir lloc al domicili de la víctima es va iniciar una discussió entre ambdós i fruït de la situació de domini que l'home mantenia sobre ella la va mossegar a l'avantbraç, la va llençar sobre el llit i també la va tibar dels cabells.

Com a conseqüència de l'agressió, al víctima va patir ferides consistents en marques de mossegades superficials a l'avantbraç, que van requerir d'assistència mèdica i també de dos dies de curació.

Per al ministeri públic, els fets consisteixen en un delicte de maltractament en l¡àmbit familiar a la parella pel qual demana una condemna de 10 mesos de presó per a l'acusat.

El ministeri fiscal també demana que a l'acusat se li prohibeixi tenir armes durant un període de tres anys. A més a més, en l'escrit de conclusions provisionals demana una pena accessòria de prohibició d'acostar-se a menys de 200 metres de la víctima i també la prohibició de comunicar-se a través de qualsevol mitjà, durant un termini d'un any superior al d'una eventual pena de presó.

El judici està previst que se celebri avui al matí al jutjat penal número tres de Manresa.