L´Audiència de Barcelona jutjarà dijous de la setmana que ve un home, F. M. P., per presumpte tràfic de drogues i per conduir sota l'efecte de substàncies estupefaents a la C-55.

Segons l'escrit d'acusació de la fiscalia, el 7 de març del 2019, poc abans de les vuit del vespre, l'acusat va patir un accident al quilòmetre 11 de la C-55, on va xocar en diverses ocasions contra la mitjana, després d'haver ingerit substàncies estupefaents. L'acusat, però, encara va recórrer 11 quilòmetres fins que va ser localitzat pels Mossos d'Esquadra i aturat en un control 14 quilòmetres després d'on havia començat a xocar contra la mitjana.

L'acusat va ser sotmès a les proves de consum d'estupefaents i va donar positiu per consum de cànnabis i metadona. A més a més, a l'interior del vehicle se li van trobar 29,96 grams de 6-monoacetilmorfina i heroïna amb una puresa del 16% i també 225 euros que provenien, segons el fiscal, de la venda de droga.

Per aquests fets està acusat d'un delicte contra la salut pública i un de conducció temerària. Per al primer li demanen quatre anys de presó i 2.500 euros de multa i pel segon 15 mesos de presó i la prohibició de conduir vehicles a motor durant tres anys i mig.