Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts, a la C-16 a Castellbell, quatre homes per un presumpte tràfic de drogues. La detenció es va fer a quarts de vuit del vespre, en un control a la C-16, al terme municipal de Castellbell i el Vilar, segons ha informat aquest dijous el cos policial. En l'operatiu, els agents van veure com els quatre ocupants del vehicle es movien molt i es mostraven molt nerviosos a mesura que s'acostaven al control.

Quan els conductor va abaixar la finestra per atendre l'agent, del vehicle en va sortir una forta olor de marihuana i els agents van escorcollar el vehicle. En el cotxe hi van trobar diverses peces d'haixix i cabdells de marihuana repartides entre els quatre ocupants. En total, 650 grams d'haixix i 20 grams de marihuana. També portaven 2.040 euros en efectiu, una defensa extensible i dos esprais de defensa personal.

Arran de la troballa, els quatre ocupants van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. Els detinguts són quatre homes, de 35, 32, 29 i 20 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, com a presumptes autor d'un delicte contra la salut pública.

Està previst que els detinguts passin aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.