Els Bombers de la Generalitat han rebut deu avisos relacionats amb el vent aquest diumenge a la Catalunya Central. A Moià, a un quart de 10, han treballat en una claraboia que estava a punt de caure al número 13 del carrer de les Joies. Es tracta de la claraboia de l'edifici del Consell Comarcal i que finalment, davant del perill que suposava, han retirat. Al Bages, han retirat un arbre cigut a la carretera BV-1212, a Castellbell i el Vilar, passats dos quarts de 10 del matí, mentre que a Manresa, també abans de les 10 han retirat una xapa metàl·lica que estava mig despenjada al carrer Tarragona.

Ja al migdia, també al Bages, però en aquest cas a Sant Joan de Vilatorrada, els bombers han fet el sanejament d’una façana, al carrer Montseny, on hi havia una canalera que amenaçada de caure. En aquest cas han rebut l’avís quan passaven quatre minuts de dos quarts de tres.

A l'Anoia, han retirat un arbre que havia caigut al carrer del Tennis de Masquefa. A la tarda han retirat la branca d'un arbre que perillava de caure a Capellades. Al Baix Llobregat Nord, han retirat un arbre caigut a Collbatí i han revisat una xemeneia que estava a punt de caure a Olesa de Montserrat i un envà pluvial, que també perillava, a Esparreguera.