Agents de la Policia Local de Manresa han detingut aquest dijous a la matinada un home de 26 anys amb nombrosos antecedents policials i una ordre judicial de detenció i ingrés a presó. Els fets s'han produït a quarts de cinc de la matinada quan dos agents atenien un requeriment per l'intent d'ocupació d'uns baixos.

En arribar al lloc, els testimonis han informat que dues noies i un noi haurien intentat accedir a un local, però que haurien marxat en direcció al camí de la Gravera. Les patrulles han localitzat les dues noies i, mentre les identificaven, han vist com l'home, que s'havia amagat en un marge, sortia corrents intentant fugir. En intentar aturar-lo, el noi ha envestit una agent, fent-la caure a terra i produint-li lesions.

Amb posterioritat als fets, altres testimonis han explicar que aquestes tres persones haurien intentat accedir a un domicili per la finestra, motiu pel qual, i en coordinació amb el cos de Mossos d'Esquadra, se'ls investigarà també pel presumpte delicte de robatori en grau de temptativa.