La Policia Local de Manresa va detenir en la matinada d'ahir un veí de la capital del Bages, de 26 anys, que havia intentat entrar a un domicili del barri de Mion Puig Berenguer. El detingut tenia una ordre judicial de detenció i ingrés a presó.

La detenció es va produir a quarts de cinc de la matinada, quan els agents atenien un requeriment per l'intent d'ocupació d'uns baixos. En arribar les patrulles, testimonis van informar que dues noies i un noi haurien intentat ocupar uns baixos, i que haurien marxat en direcció al camí de la Gravera.

Les patrulles van localitzar les dues noies i les estaven identificant quan van veure com l'home, que s'havia amagat en un marge, sortia corrents intentant fugir. Els agents van intentar aturar-lo i l'home va reaccionar envestint una agent, fent-la caure a terra i produint-li lesions que li han fet causar baixa pel servei. Un cop l'home va poder ser reduït i identificat, el sistema va alertar que també tenia una ordre judicial d'ingrés immediat a presó.

Amb posterioritat, d'altres testimonis van explicar que aquestes tres persones haurien intentat accedir a un domicili per la finestra, motiu pel qual, se'ls investigarà també pel presumpte delicte de robatori en grau de temptativa.