Un lladre va aconseguir ahir un botí de de gairebé 60.000 euros en robar la bossa que portava el treballador d'un furgó blindat i fugir corrent en ple centre comercial de Manresa i a plena llum del dia.

El robatori va tenir lloc cap a les 11 del matí quan un vehicle de l'empresa Prosegur feia un servei de transports de diners per al Banc Santander, al passeig de Pere III, a l'altura de l'orxateria La Xixonenca.

Els Mossos d'Esquadra van confirmar el robatori, que es va produir en el moment en què el vigilant de seguretat estava transportant la bossa amb els diners entre el banc i el camió. Aleshores l'home va ser sorprès per un individu que se li va acostar amb la intenció de robar-li el sac que portava i que contenia gairebé 60.000 euros.

Forcejament amb el lladre

Després de forcejar, el lladre va aconseguir quedar-se el sac ple de diners. El treballador de l'empresa de seguretat va intentar retenir el delinqüent, però aquest va acabar fugint amb el botí pels carrers de la zona sense que el poguessin aturar. Durant el robatori en cap moment no es va arribar a fer servir armes de foc.

El lladre, que encara no ha pogut ser identificat, és un individu que fa aproximadament 1,70 metres d'alçada, té uns 30 anys i, en el moment dels fets, duia una jaqueta fosca, texans i calçat esportiu.

Arran del forcejament entre el lladre i el vigilant, aquest últim va resultar amb algunes ferides lleus i fins al lloc dels fets s'hi va traslladar una ambulància del SEM.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra, que també es van traslladar immediatament al lloc dels fets, van obrir una investigació per tal de determinar què havia passat i poder trobar l'autor del robatori.