Només tres dels quinze parquímetres de Manresa que a mitjan desembre passat va sabotejar Arran ja estan reparats. Fonts de l'Ajuntament de Manresa consultades per Regió7 han explicat que habitualment la reparació es fa amb més rapidesa, però que aquest cop hi ha problemes en el subministrament del material. Tot i això, l'Ajuntament recorda que si s'aparca a la zona blava de punts on els parquímetres no funcionen, s'ha de pagar igualment.

La zona més afectada pel sabotatge és la carretera de Vic, on es van inutilitzar sis parquímetres. També és on hi ha els tres expenedors que ja s'han reparat. La resta d'aparells que també van patir danys i encara són inutilitzables es troben repartits per diferents punts de la ciutat, com el passeig de Pere III, la plaça de la Independència i els carrers Carrasco i Formiguera -amb dos parquímetres afectats-, Aragó, Jacint Verdaguer, Bonsuccés, Pompeu Fabra i Sol.

En aquestes zones, segons les mateixes fonts, si una persona es troba amb un parquímetre espatllat, igualment ha de pagar per estacionar-hi. En aquests casos asseguren que el protocol ja estableix que es deixarà més marge de temps als conductors perquè tinguin temps d'arribar fins al parquímetre més proper per poder pagar. Alhora recorden que des que es va posar en marxa el sistema de matrícula, aquesta es pot introduir a la màquina on es fa el pagament i que ja no cal tornar al vehicle per posar el tradicional tiquet de la zona blava.

També expliquen als conductors que tenen a la seva disposició l'aplicació per a dispositius mòbils El Parking, a través de la qual també es pot fer el pagament i que tampoc no es necessita tiquet.

El boicot d'Arran va afectar les pantalles dels expenedors de tiquets de zona blava i, en el ple municipal de desembre, el govern municipal va xifrar en uns 15.000 euros el cost que tindrien aquestes reparacions i que acabarien repercutint a les arques municipals. Els fets van ser condemnats per tots els partits amb representació al ple excepte els regidors de la CUP que formen el grup Fem Manresa.