El nou degà del Col·legi d'Advocats de Manresa, David Casellas, i la nova junta de la institució van prendre possessió del càrrec, en un acte que es va celebrar ahir al mateix col·legi.

L'advocat manresà David Casellas substitueix en el càrrec Abel Pié, que ha estat degà dels advocats manresans en els darrers 12 anys, i que fa uns mesos va ser nomenat assessor del conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper.

Casellas, que també és coordinador del grup d'advocats de l'1-O al Bages, era l'únic candidat que optava a ser degà del col·legi i va ser proclamat el dia 27 de novembre passat, encara que no va ser fins ahir quan ell i la nova junta van prendre possessió dels càrrecs.

A la direcció del col·legi, formada per nou membres i que és paritària, Casellas estarà acompanyat de Daniel Bacardit, com a diputat primer; Rossi Arderiu, diputada segona; Laia Corral, diputada tercera; Jaume Ballús, diputat quart; Montse Pich, secretària; Mercè Torras, comptadora; Eloi Alboqués, tresorer i, finalment, Jaume Pich, bibliotecari.