La fiscalia demana un condemna a 13 anys de presó per a un bagenc acusat d'abusar sexualment de la seva filla menor d'edat i amb una discapacitat intel·lectual. L'acusat, de 53 anys, serà jutjat aquest dimecres a l'Audiència de Barcelona.

Segons l'acusació del ministeri fiscal, l'home va abusar de la seva filla entre els anys 2012 i 2015, quan aquesta tenia entre 9 i 12 anys i tenia reconeguda una discapacitat intel·lectual lleu del 48%. L'home està acusat de fer tocaments a la seva filla, arribant a introduir-li els dits a la vagina. L'home també va demanar a la nena que li fes una fel·lació i el masturbés amb les mans. L'acusat, per tal d'estimular la menor, visionava juntament amb ella pel·lícules amb continguts pornogràfics.

Segons el fiscal, la nena va consentir aquests fets degut a la seva curta edat, la seva discapacitat i l'obediència que li devia a ell.

El 23 de desembre del 2015 la menor va ser declarada en situació de desemparament.

En la seva acusació, el ministeri públic demana una pena total de 13 anys de presó per a l'acusat. D'aquests, 12 són per un delicte d'abusos sexuals sobre una menor d'edat i l'any addicional és per un delicte de provocació sexual.

A més a més demana que a l'acusat se li prohibeixi acostar-se al domicili de la víctima durant un període de 10 anys superiors a la privació de llibertat, així com la prohibició de comunicar-se amb ella a través de qualsevol mitjà. També que se li imposi la prohibició per a l'exercici de pàtria potestat durant sis anys i la inhabilitació per exercir qualsevol professió que comporti contacte amb menors per un temps superior a quatre anys a la pena de presó.

Finalment reclama un a indemnització de 4.000 euros a per a la menor, pels perjudicis ocasionats.