La Policia Local de Manresa va detenir ahir a la matinada dos joves de 20 i 28 anys amb diversos antecedents i veïns de Manresa per intentar accedir a la força en un habitatge de la ciutat.

Els fets van tenir lloc a quarts de quatre de la matinada d'ahir, quan la policia va rebre diverses trucades informant que tres joves estarien forçant la porta d'un habitatge del carrer Sant Llàtzer. En arribar-hi, els agents van comprovar que acabaven de forçar una porta i que a l'interior havien apilat diversos objectes, preparats per endur-se'ls, però que en adonar-se'n de la presència policial, els joves havien saltat a la finca del costat i fugien per les taulades.

Gràcies a l'ajuda de diversos testimonis que informaven de l'itinerari que seguien els joves per les taulades, van acabar ubicant-los en un terrat del carrer Sant Magí, on els van enxampar un binomi d'agents de la policia local que va acabar detenint-los, tot i que un tercer integrant va fugir, tot i que ja ha estat identificat i se l'està buscant. Un cop detinguts els dos integrants, van causar diverses destrosses al cotxe patrulla que els traslladava al dipòsit de detinguts, on un d'ells, el més jove, va mossegar un dels Mossos que col·laborava per treure els joves del vehicle.