Els Mossos d'Esquadra han iniciat un dispositiu de vigilància dels accessos als entorns rurals del municipis del Baix Llobregat Nord.

Segons ha explicat el cos policial, en els darrers caps de setmana, els agents han detectat un increment de la ocupació del medi natural per part de persones amb motocicletes, tipus trial i cros, malgrat les restriccions actuals.

Els Mossos d'Esquadra i els vigilants municipals de Castellví de Rosanes van iniciar els controls el diumenge 31 de gener i es duran a terme fins que siguin vigents les restriccions.

El desplegament operatiu de control intensiu d'accés motoritzat s'intensificarà en diferents zones rurals del Baix Llobregat Nord i compta també amb la participació del Cos d'Agents Rurals, de les diferents Policies Locals del territori i per part dels Mossos d'Esquadra hi participen els agents del Grup de Proximitat de la comissaria de Martorell i de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud

Els objectius d'aquest dispositiu són per una banda, implementar les mesures de restricció de mobilitat actuals per la COVID-19 i de l'altra, garantir el compliment de la Llei d'accés al medi natural vigent.