El jove que presumptament va patir una agressió racista per part dels mossos l'any 2019 a Sant Feliu Sasserra ha renunciat a la roda de reconeixement que s'havia de fer als jutjats de Manresa.

SOS Racisme, que representa el jove, assegura que s'ha optat pel desistiment de la roda dels sis agents dels Mossos investigats per «preservar la integritat i la salut» de l'agredit. Consideren que és una «gran càrrega haver d'identificar als seus propis agressors dos anys després dels fets» i «sota una pressió excessiva». Recorden que la roda es va suspendre el dia abans de fer-se per un recurs dels investigats, que volien fer-la amb la cara tapada.

També asseguren que la roda «no contribuirà» a un major esclariment ni dels fets ni dels autors, ja que «els agents estan degudament identificats». SOS Racisme recorda que la roda es va demanar el febrer de 2019, quan només disposaven de l'àudio enregistrat en el moment dels fets. Assegura que ara mateix l'escenari és diferent, ja que el juliol de 2020 tres comandaments dels Mossos van identificar els agents que van intervenir en l'actuació i «què va fer cadascun d'ells durant l'agressió». Per tant, aclareixen, «el propòsit de la roda, que és identificar els agents agressors, ja està solucionat».