La ràpida intervenció d'un agent de la Policia Local de Manresa i que respon al nom d'Adrià (el cognom no s'ha fet públic) va ser clau per salvar la vida d'un home de 53 anys que acabava de patir un infart aquest dijous a la nit. L'actuació li ha valgut un reconeixement per part del Servei d'Emergències de Catalunya (SEM) i també per part de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy.

La Policia Local va rebre cap a les 23.19 h diferents trucades a través del 092 informant que un home havia patit un infart a la cruïlla entre els carrers del Bruc i Víctor Balaguer. Com que el lloc dels fets era molt proper a la comissaria, diverses patrulles van poder acudir ràpid a socórrer la víctima, abans fins i tot que ho fes el SEM.

Un acompanyant de l'home afectat per l'infart li va començar a practicar una maniobra RCP, seguint les instruccions telefòniques del 112 i quan van arribar els agents, un d'ells, l'Adrià, va agafar el relleu i va continuant fent la maniobra. Ho va fer fins a l'arribada dels serveis mèdics, que afortunadament van poder estabilitzar l'home.

La Policia Local, a través d'una piulada ha donat a conèixer el cas i ha fet pública la felicitació que l'agent ha rebut per part del SEM per la seva actuació. També li ha donat l'enhorabona Marc Aloy a través de la mateixa xarxa social.