El veí de Santa Margarida de Montbui que dimecres va fugir després de mossegar i amenaçar amb una catana un mosso d'esquadra es va entregar dijous al vespre a la comissaria d'Igualada. L'home, de 36 anys, va ser acusat de desobediència, resistència i atemptat a agents de l'autoritat, un delicte d'amenaces i un altre contra la salut pública.

L'actuació que va culminar amb la fugida va començar a les sis del matí de dimecres per un avís de violència domèstica. Segons el relat policial, els agents que van anar al lloc dels fets es van trobar la dona al carrer i l'home era al pis, on retenia el seu fill menor. Un agent hi va poder accedir i quan intentava negociar, l'home el va mossegar i amenaçar amb una catana. Quan els altres mossos van intentar entrar-hi, va aparèixer el seu pare -que va acabar arrestat- i va barrar-los el pas. Quan els agents van poder entrar al pis, l'home ja havia fugit. Allà hi van trobar 312 plantes de maria.

Un total de 13 persones van ser evacuades i tres més confinades per una fuita de gas a Solsona. Els fets van passar cap a 2/4 de 4 de la tarda d'aquest divendres, quan uns operaris van foradar accidentalment una canonada de gas. Els fets van tenir lloc a l'altura dels números 109-111 de la carretera de Manresa, a tocar de l'avinguda de Sant Bartomeu.

Arran d'aquesta fuita es van evacuar diferents habitatges de la zona en els quals hi havia un total d'onze adults i dos menors. D'altra banda, en dos habitatges es va optar per confinar les tres persones que hi havia dins, segons fonts dels Bombers de la Generalitat.

Un cop es va confirmar que la fuita estava controlada i es va poder comprovar que el gas que havia sortit de la canonada s'havia esvaït, passat un quart de sis de la tarda, els veïns van poder tornar als seus habitatges, mentre que la companyia del gas es va encarregar de canviar el tram de canonada afectat.