La Policia Local de Manresa va detenir ahir a la matinada un veí de Manresa, de 28 anys d'edat i amb nombrosos antecedents (té una trentena de detencions per diferents delictes), a qui se l'investiga pels delictes de robatori en l'interior de vehicle i d'atemptat d'agent de l'autoritat.

Segons han explicat fonts del cos policial, els fets van passar cap a quarts d'una, quan una patrulla que circulava pel carrer Sallent va veure un home que, en apreciar la presencia policial, va sortir corrents d'entre mig de dos vehicles, sense atendre els requeriments dels agents de que s'aturés, fins al punt que van haver de perseguir-lo i interceptar-lo. Quan el van poder aturar, els agents van comprovar que duia unes barres de ferro embolicades amb una peça de tela. L'home, molt nerviós, explicava que no s'havia aturat perquè tenia pressa, ja que havia de canviar la roda del vehicle d'un amic i que per això duia els ferros.

Simultàniament, una altra patrulla comprovava que el cotxe des d'on havia sortit l'home tenia el vidre d'una finestra trencat, que tot l'interior estava regirat i que al costat del cotxe hi havia diverses peces de tela del mateix gènere i color que les que duia el detingut per embolicar les barres de ferro. En comunicar-li, els agents, que quedaria detingut per un presumpte delicte de robatori amb força, l'home es va posar agressiu i va llençar cops i puntades de peu als agents, que el van detenir.