L'Audiència de Barcelona jutjarà dimarts de la setmana que ve un home acusat de violar una noia de 15 anys a Manresa Segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, l'agressió sexual a la menor va tenir lloc la tarda del 9 de desembre del 2017 en un habitatge desocupat de la carretera de Vic de Manresa.

D'acord amb el relat del ministeri públic, l'acusat, Mohamed O., de nacionalitat marroquina i que en el moment dels fets tenia permís de residència de llarga duració, va penetrar vaginalment i sense preservatiu a la noia, arribant a ejacular. Ho va fer contra la voluntat de la menor i per aconseguir-ho la va agafar amb força per la cintura ja que la jove hi va oposar resistència, diu el ministeri públic.

El fiscal qualifica els fets com una agressió sexual a menor de 16 anys i demana que s'imposi una condemna de 14 anys de presó per a l'acusat. També demana que no es pugui apropar ni comunicar amb la víctima durant un període de 20 anys. Finalment sol·licita que indemnitzi la menor amb un total de 30.000 euros pels danys morals que li ha provocat.

El judici se celebrarà dimarts de la setmana que ve, 2 de març, a la secció sisena de l'Audiència de Barcelona.