El jutjat d'instrucció 4 de Manresa, en funcions de guàrdia, ha deixat en llibertat els Manresados detinguts per la protesta d'ahir al vespre de suport a Pablo Hásel.

El jutge ha acordat llibertat provisional amb compareixences al jutjat quan sigui requerits. La causa està oberta pels delictes d'atemptat i desordres públics, segons ha informat aquest dijous el TSJC.

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres al vespre dues persones a Manresa després de participar a la manifestació de suport a Pablo Hásel. Segons fonts policials, els arrestats, un noi de 20 anys i una noia de 18, haurien cremat un contenidor, però no van ser identificats en el moment dels fets per motius de seguretat.

Uns agents de paisà van seguir-los un cop finalitzada la manifestació i van procedir a identificar-los. En aquest moment, però, segons el relat policial, el jove es va abraonar sobre els agents i els va colpejar, motiu pel qual va ser detingut per desordres públics i atemptat a l'autoritat. La noia va intentar evitar la detenció del jove donant cops als agents i també va ser arrestada. Dos agents van resultar ferits lleus.