La Policia Nacional investiga si explotaven dues persones indocumentades en una plantació de marihuana, amb 1.562 plantes, en una nau d'Olesa de Montserrat que ara han desmantellat, al polígon de can Sigla. S'han detingut quatre persones d'origen asiàtic acusades de delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a banda criminal.

La investigació es va iniciar el novembre arran de la informació sobre una presumpta trama de ciutadans asiàtics que estarien implicats en diversos il·lícits, entre ells el tràfic de drogues. Això va posar els investigadors sobre la pista de l'existència de la plantació. Els investigadors van observar que sospitosos introduïen material de construcció, elèctric i components adquirits a grow shops i ho van relacionar amb el manteniment i cura d'una plantació de marihuana.

Amb aquestes evidències, es va fer una entrada i escorcoll i es van identificar dues persones indocumentades. Aquestes no sortien de la nau i la policia creu que estaven sent explotades pels responsables de la plantació. Per això es va activar el pla de víctimes de tracta de persones humanes.