Un veí de l'Anoia de 44 anys ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra acusat de robar 31 mòbils nous d'alta gama en oficines bancàries de l'àrea de Barcelona on feia tasques de manteniment.

Segons el cos policial, l'arrestat era un treballador de manteniment de les oficines que, beneficiant-se de les tasques assignades i fent ús d'una clau mestra, aprofitava les feines a l'interior de les oficines per presumptament sostreure, al descuit, els mòbils.

La investigació es va iniciar quan els Mossos van fer inspeccions administratives a empreses de compra-venda i van detectar compres de mòbils a un mateix particular. Les comprovacions posteriors van permetre detectar que tres dels mòbils havien estat denunciats com a sostrets per diferents oficines d'una mateixa entitat bancària.

L'investigat havia sostret 31 mòbils, precintats i de gamma alta, amb un valor de 35.000 euros i els havia venut, entre l'abril de 2018 i el març de 2020 a un establiment de compra-venda de Cornellà de Llobregat per 18.400 euros. Finalment, els investigadors van detenir el 3 de març l'home com a presumpte autor d'un delicte continuat de furt i va quedar en llibertat amb càrrecs.