El nou KFC de Manresa, que obria les portes avui dilluns mateix, s'ha aixecat amb pintades als vidres de l'establiment, situat al pàrquing de l'hipermercat Carrefour del polígon industrial Els Trullols.

Arran ha reivindicat les pintades, que previsiblement s'han fet durant la matinada, i en les quals hi posava: «Els rics no generen riquesa, se la queden» i «Fora multinacionals de la nostra ciutat».

En un post publicat a les xarxes socials, pels mateixos autors de les pintades (Arran), ha fet públic aquest acte vandàlic:

El local de KFC, que ha obert sense problemes i a hores d'ara ja no queda rastre de les pintades, amplia encara més l'oferta de restauració d'aquest sector de Manresa, on ja hi ha un Viena, un McDonalds (que també té un local a l'avinguda Universitària), un Farolillo (que té la seu originària al carrer d'Àngel Guimerà), un Foster's Hollywood, un Burger King i un Pans & Company, entre d'altres.

KFC va néixer fa més de 75 anys als Estats Units amb un primer establiment on el seu fundador, Harland David Sanders, va començar a vendre les seves famoses tires de pollastre. Actualment, la companyia té més de 24.000 restaurants repartits entre 145 països d'arreu del món. En el

cas de la capital del Bages és la primera vegada que s'hi instal·la.