Agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Manresa han detingut a dues dones, de 33 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i de la República Dominicana, respectivament, i totes dues veïnes de Manresa, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van iniciar cap a les vuit del matí d'aquest dilluns quan la Policia Local de Manresa i Bombers de la Generalitat van ser alertats per un possible incendi en un pis de l'avinguda Pirelli de Manresa. Un cop els serveis d'emergències van entrar a l'interior del domicili van observar que es tractava d'una instal·lació elèctrica que fumejava. Tot seguit, mentre inspeccionaven la zona, van localitzat dues habitacions destinades al cultiu de marihuana.

Davant la situació, agents dels Mossos també es van desplaçar a l'habitatge, i després de diverses indagacions juntament amb la Policia Local van detenir les dues dones que vivien al mateix habitatge com a responsables de la plantació.

Durant l'entrada i perquisició a l'interior del pis, van comptabilitzat 480 plantes de marihuana. També van detectar una escomesa il·legal del subministrament elèctric. Les detingudes, passaran a disposició judicial durant les properes hores.