Els dos detinguts acusats de ser els presumptes autors de les pintades a un cotxe de la Guàrdia Municipal de Navarcles i a la façana de l’ajuntament van quedar en llibertat el mateix dia de la detenció després de declarar en seu policial. Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra, la detenció va quedar sense efecte i a l’espera que els reclami l’autoritat judicial.

Les dues detencions, d’un home i una dona de 30 anys, es van fer a Manresa i a Navarcles aquest dijous. Els dos detinguts estan acusats de fer unes pintades la matinada del passat 19 de febrer, en el context de protestes contra l’empresonament del raper Pablo Hasél.

Els desperfectes que van provocar les diferents pintades han estan valorats en 5.500 euros, i cal destacar que la seu municipal de Navarcles té la consideració d'edifici modernista històric i que el cotxe patrulla que va ser objecte de les pintades va quedar fora de servei.

A les pintades a l'ajuntament es podia llegir «Llibertat Pablo Hasél» i els números 1312, que són l'ordre en què es presenten a l'abecedari les sigles d'All Cops Are Bastards. Aquestes sigles i també els números van ser pintats tant a la carrosseria com als vidres del vehicle de la Guàrdia Municipal que va resultar danyat.