Un treballador de 51 anys va resultar ferit crític en caure, ahir al matí, des d'una altura de cinc metres quan estava fent tasques de restauració a l'interior d'un dipòsit de l'estació de tractament d'aigües potables de Manresa.

Aquesta caiguda que va tenir lloc als dipòsits nous, segons van explicar fonts d'Aigües Manresa es va produir a l'interior d'un dipòsit cobert i semisoterrat que estava buit -ja que s'hi estaven portant a terme tasques de reparació i restauració- i que fa un total de vuit metres d'altura. En el moment de la caiguda, però, l'home estava enfilat en una bastida a 4,97 metres d'altura respecte el fons del dipòsit. Segons les mateixes fonts el ferit estava contractar per una empresa externa a Aigües Manresa.

Segons van informar ahir fonts dels serveis d'emergències, arran de la caiguda l'home va patir contusions al cap però estava conscient. Per fer el rescat, bombers i personal mèdic van accedir a l'interior del dipòsit i van muntar un dispositiu amb cordes per tal de poder evacuar el ferit del seu interior. Tot seguit, la víctima va ser traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Mútua de Terrassa, en estat crític.

Per la seva banda, fonts d'Aigües Manresa van informar ahir que ja s'ha obert una investigació per tal d'aclarir el fets.