Els Mossos d'Esquadra han identificat tres presumptes lladres, un dels quals ha estat detingut, per entrar a robar en una empresa de Piera i al cap de cinc dies intentar-ho a l'habitatge del seu propietari. Segons han explicat fonts del cos policial, l'11 de març tres persones van trencar els vidres i van accedir a l'interior d'una empresa d'on es van emportar una bàscula romana de precisió amb els seus pesos.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i alguns testimonis van explicar que aquell vespre havien vist tres persones al carrer en qüestió. Amb la investigació encara oberta, l'empresa va denunciar que el 16 de març havien intentat entrar a robar a casa seva, situada al mateix carrer que l'empresa. Van forçar dos bombins però finalment no van accedir al seu interior. Els investigadors van determinar que els fets havien estat perpetrats per les mateixes persones.

Finalment, el 22 de març els Mossos d'Esquadra van identificar tres persones, de les quals en van poder detenir una. Es tracta d'un menor que després de declarar va quedar en llibertat a l'espera que el citi la fiscalia de menors. Els altres dos identificats no han estat localitzats i s'ha emès una ordre de recerca i detenció.