Sant Salvador de Guardiola acomiadarà aquest dimarts a la tarda el jove de 21 anys Carles Chincho Martínez que el passat mes de juny va patir un accident de moto quan circulava prop de la presa de la Llosa del Cavall i a conseqüència del qual va patir unes ferides que finalment no ha pogut superar.

Des que va patir l'accident ara fa més de nou mesos, Chincho havia estat ingressat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i també a l'Institut Guttmann de Badalona, ja que hi havia possibilitat que es recuperés.

Chincho va ser intervingut quirúrgicament de forma recent, però finalment no ha pogut superar aquesta operació ni tampoc les ferides que li va provocar el sinistre. La mort del jove es va produir la nit de dissabte a diumenge, cap a les quatre de la matinada, segons van assenyalar fonts consultades per Regió7.

El noi era un veí de Sant Salvador de Guardiola de tota la vida i fins al moment de l'accident residia al mateix municipi.

El funeral tindrà lloc aquest dimarts 30 de març, a les quatre de la tarda, a l'església parroquial de Sant Salvador de Guardiola.

Segons van informar en el seu moment els serveis d'emergències, l'accident que ha tingut aquest fatal desenllaç es va produir al punt quilomètric cinc de la carretera C-462, prop de la presa del pantà.

En aquest xoc s'hi van veure implicats un turisme i dues motos, una de les quals era la que pilotava el jove veí de Sant Salvador de Guardiola que ara ha traspassat.

En l'accident, que va tenir lloc en un dissabte al matí, van resultar ferides un total de quatre persones, entre elles el jove guardiolenc que en un primer moment va quedar en un estat crític, motiu pel qual va ser traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell en helicòpter.

Pel que fa als altres implicats en l'accident, una persona va resultar ferida de consideració menys greu i que va ser traslladada a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa mentre que dues persones més van resultar ferides de caràcter lleu. Aquests dos últims ferits van ser atesos al Centre Sanitari de Solsona.