Carles el jove guardiolenc mort aquest diumenge al no poder superar les seqüeles que li va deixar un accident de moto el passat mes de juny, ha rebut aquest dimarts tarda un emotiu comiat a Sant Salvador de Guardiola.

Una quarantena de motoristes han acompanyat el fèretre des de la sortida de la funerària, de Manresa, fins a l'església de Sant Salvador de Guardiola on s'ha celebrat el funeral aquest dimarts a la tarda. A l'arribada a l'església, alguns dels motoristes s'han situat entre el cotxe que traslladava les restes del jove i l'entrada al temple. Altres, han traslladat a pes el taüt mentre els que havien format el passadís, amb la moto aturada, donaven gas per homenatjar Carles Chincho.

Comiat al jove de Sant Salvador accidentat el juny i mort el cap de setmana

Comiat al jove de Sant Salvador accidentat el juny i mort el cap de setmana

Tot seguit s'ha celebrat el funeral al qual han assistit unes 150 persones, entre familiars, amics i veïns, molt dels quals joves, que han volgut dir un últim adeu a Chincho. A la sortida, de nou, les motos han tornat a formar i han precedit el cotxe fúnebre en el seu recorregut de nou cap al tanatori on havia de ser incinerat.

Chincho va patir un accident de moto el passat 13 de juny a la carretera C-462, molt a prop de la presa de la Llosa de Cavall. Arran de l'accident, va resultar ferit crític i va ser traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. També va estar ingressat a l'Institut Guttmann de Barcelona. Fa uns dies, però, va ser intervingut quirúrgicament i finalment, la matinada de diumenge passat va morir en poder superar l'operació ni les ferides de l'accident.