Carles Chincho, el jove guardiolenc de 21 anys mort aquest diumenge a la matinada en no poder superar les ferides que li va deixar un accident de moto el mes de juny passat, va rebre ahir a la tarda un emotiu comiat a Sant Salvador de Guardiola.

Una quarantena de motoristes van acompanyar el fèretre des de la sortida de la funerària, de Manresa, fins a l'església de Sant Salvador de Guardiola on es va celebrar el funeral ahir a la tarda.

A l'arribada a l'església, alguns dels motoristes es van situar entre el cotxe que traslladava el jove i l'entrada al temple. Altres joves van traslladar a pes el taüt mentre els motoristes que havien format el passadís, amb la moto aturada, donaven gas per homenatjar Carles Chincho.

Comiat al jove de Sant Salvador accidentat el juny i mort el cap de setmana

Comiat al jove de Sant Salvador accidentat el juny i mort el cap de setmana

Tot seguit es va dur a terme el funeral, al qual van assistir unes 150 persones, entre familiars, amics i veïns, molts dels quals joves, que van voler dir un últim adeu a Chincho. Un cop acabat el funeral, de nou, les motos van formar i van precedir el cotxe fúnebre en el seu recorregut de retorn cap al tanatori on les restes del jove havien de ser incinerades.

Chincho va patir un accident de moto el mes de juny passat a la carretera C-462, molt a prop de la presa de la Llosa de Cavall.

Arran de l'accident, va resultar ferit crític i va ser traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell. També va estar ingressat a l'Institut Guttmann de Barcelona. Fa uns dies, però, va ser intervingut quirúrgicament i finalment, la matinada de diumenge passat va morir en poder superar l'operació ni les ferides que va patir com a conseqüència del greu accident de transit en el qual també s'hi va veure implicada una altra moto i un turisme.