Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts 6 d'abril, un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Adrià del Besos, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, lesions lleu per imprudència i per tenir una ordre de detenció pendent.

Els fets van tenir lloc a la tarda del mateix 6 d'abril quan es va produir un accident de trànsit, amb dos vehicles implicats, a la carretera C-55 al punt quilomètric 35,2 al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada. Un vehicle va intentar fer un canvi de sentit en un lloc prohibit i l'altre turisme el va envestir.

Quan el mossos van arribar a l'accident van comprovar que els dos conductors i únics ocupants dels vehicles implicats es trobaven ferits lleus.

Posteriorment, els agents van fer les proves d'alcoholèmia i el conductor que va provocar l'accident va donar una taxa d'1,11 mg/l, prop de cinc vegades superior a la permesa que està situada en 0,25 mg/l.

Per altra banda, també li constava una ordre de detenció vigent. Per tot això, se'l va detenir per un delicte de conducció sota els efectes de l'alcohol, lesions lleus per imprudència i per l'odre de detenció.

El detingut va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.