L'Audiència de Barcelona jutjarà el proper 20 d'abril a R. F. C., que està acusat d'abusar sexualment d'una menor que en el moment en què presumptament van passar els fets tenia 13 anys.

Els presumptes abusos sexuals, que han estat instruïts pel jutjat de primera instància i d'instrucció número dos de Manresa però no s'especifica en quin municipi del Bages van passar, van tenir lloc a final del mes de novembre del 2016.

Segons assegura el fiscal en el seu escrit de conclusions provisionals, el processat es trobava al domicili familiar juntament amb la menor i després de demanar-li menjar, la va agafar de les mans, la va llençar al sofà i amb ànim libidinós, li va tocar els genitals per sota els pantalons. La víctima va reaccionar donant-li una puntada de peu i tot seguit va marxar cap a la seva habitació.

Pel ministeri públic aquests fets són constitutius d'un delicte d'abús sexual a una menor de 16 anys pel qual demana aquests tres anys de presó.

El ministeri fiscal també reclama que l'acusat indemnitzi la víctima amb 1.000 euros pels danys morals que li ha provocat i que se li imposi una pena de cinc anys de llibertat vigilada, el mateix temps que demana que se li prohibeixi comunicar-se amb la víctima o acostar-se al seu domicili o qualsevol lloc on ella es trobi un cop hagi complert una eventual condemna a presó.