Un veí de Manresa de 19 anys va ser detingut la matinada de dimecres per desobediència i per mostrar resistència als agents de l'autoritat. També se'l va sanciona per tinença de drogues i saltar-se el toc de queda.

Segons va explicar la policia local, els fets van tenir lloc a la mitjanit. Una patrulla va veure l'home que caminava pel carrer de Bonsuccés de Manresa, saltant-se el confinament nocturn. Quan els policies es van adreçar a ell per demanar-li el motiu pel qual no estava a casa, el noi va fugir corrents direcció a la carretera de Vic.

Aleshores, diverses patrulles van participar en la persecució. Finalment se'l va interceptar a la plaça de Sant Ignasi on, quan els agents el van voler detenir, el jove va oferir resistència i va intentar fugir novament.

Quan finalment van escorcollar el jove, expliquen les mateixes fonts, li van trobar quatre embolcalls amb monodosi de drogues: dues amb marihuana i dues amb haixix.

El detingut ja tenia antecedents, segons van informar les mateixes fonts. Arran dels fets de dimecres, l'home va ser acusat d'un presumpte delicte de desobediència i resistència, que és pel qual va acabar detingut.

A més a m és, també se'l va denunciar per saltar-se el confinament nocturn i per les infraccions relacionades amb la tinença de drogues il·legals.