Els Mossos d'Esquadra han enxampat el presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació que han tingut lloc els darrers mesos Manresa. Es tracta d'un veí de la ciutat de 24 anys que en tots els casos hauria utilitzat una arma de foc per intimidar el personal dels establiments on va robar.

El primer robatori es va produir el 18 de novembre del 2020, pels volts de les 3 de la tarda, en una gasolinera de la capital del Bages Un home va entrar a l'establiment, es va apropar a la treballadora i li va demanar els diners de la caixa. La va intimidar amb una arma de foc i va sostreure uns 350 euros.

El 18 de març ja d'aquest 2021 es va produir un segon robatori a la mateixa gasolinera i amb el mateix modus operandi. Un home va entrar, va amenaçar amb una arma de foc a la treballadora i va sostreure 550 euros de la caixa enregistradora.

Finalment, el 26 de març i el 2 d'abril es van produir dos robatoris més amb arma de foc, però aquesta vegada van ser a dos supermercats de Manresa. L'autor va intimidar els treballadors amb l'arma i es va endur entre els dos llocs uns 600 euros.

Arran d'aquests fets els mossos van iniciar una investigació i van concloure que en tots els casos l'autor era el mateix. Després de diverses gestions, dimarts passat, 13 d'abril ,van identificar i detenir a Manresa el presumpte autor dels quatre robatoris. L'home va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia Manresa i en va decretar el seu ingrés a presó.