Els aldarulls i la inseguretat ciutadana que té lloc a Monistrol de Montserrat darrerament ha obligat l'Ajuntament a contractar un nou agent de la Guàrdia Urbana i demanar ajut als Mossos d'Esquadra. L'objectiu és reforçar les patrulles de vigilància diürna i permetre una actuació més eficaç i amb més garanties davant de possibles aldarulls. La mesura s'ha adoptat amb caràcter urgent arran de l'alerta ciutadana que han generat dels darrers problemes de seguretat registrats al municipi i es complementarà amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra.

En una reunió celebrada ahir a l'ajuntament, l'alcalde de Monistrol, Joan Miguel, juntament amb el regidor de Seguretat Ciutadana Miquel Àngel Coín, i el cap de la Guàrdia Municipal, José Manuel Flores, van exposar als responsables dels Mossos d'Esquadra l'increment de casos d'aldarulls i baralles que, a parer de l'alcalde monistrolenc, necessiten el suport d'efectius del cos.

En aquest sentit, Joan Miguel va sol·licitar tant al cap de la Guàrdia Municipal com al responsable de la comissaria dels Mossos que s'inclogui Monistrol com un «punt calent» en matèria de seguretat ciutadana per tal que s'hi puguin desenvolupar els protocols de vigilància que requereix la situació. Els responsables policials van traslladar a l'ajuntament el compromís d'analitzar la situació i donar-hi resposta.

Els Mossos es van comprometre a valorar la destinació de més mitjans per controlar la seguretat de la zona.