Els Mossos han detingut tres persones, d'origen albanès, per cultivar unes 4.000 plantes de marihuana en una nau del polígon Les Vives, a Sant Vicenç. L'escorcoll es va fer ahir després d'una investigació iniciada pels Mossos arran de diverses informacions facilitades per ciutadans.

Durant l'escorcoll, la policia va trobar les plantes en diferent estats de creixement i, part de la droga ja estava a punt per ser comercialitzada. A més, els agents van localitzar una complexa instal·lació amb sistemes d'assecament i un sistema per defraudar el fluid elèctric. Segons la policia, els tres detinguts formen part d'un grup criminal organitzat.

Ahir al matí, agents dels Mossos van entrar a la nau on hi havia la plantació de marihuana. A dins, els agents van fer una inspecció ocular del lloc dels fets, van recollir mostres i van certificar la quantitat de droga. A les instal·lacions de la nau també s'hi va desplaçar la jutgessa i els tres detinguts amb la seva advocada, que van ser presents durant tot l'escorcoll.

L'intendent dels Mossos Josep Guillot va explicar que, un cop els Mossos un cop recollides totes les mostres suficients de droga i certificada la quantitat total trobada aquesta es destruïria «tota ´in situ' amb unes màquines específiques que permeten que no quedi cap residu que no sigui aprofitable».