Un total de cinc persones van ser ateses per inhalació de fum arran del foc que ahir al matí va afectar un habitatge del número 60-62 del carrer Sant Josep de Manresa.

Aquest incendi també va obligar a evacuar diversos veïns que es trobaven a l'interior de l'edifici quan van tenir lloc els fets.

Segons van informar fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels cinc afectats per inhalació de fum, quatre van ser traslladats a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i un va rebre l'alta al mateix lloc dels fets.

Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís de l'incendi a les 11.12 h, van explicar que el foc es va iniciar en un dels habitatges de l'immoble i en va afectar la cuina i el menjador.

L'incendi es va donar per extingit quan faltava un minut per dos quarts de dotze i, posteriorment, els efectius dels Bombers van portar a terme una revisió de l'edifici afectat. Després de les comprovacions, els veïns que havien estat desallotjats van poder tornar als seus pisos.

A part dels Bombers, fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar dues ambulàncies del SEM, efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, que, entre altres tasques, van tallar el trànsit del tram del carrer Sant Josep comprès entre la plaça Bages i el carrer Mossèn Serapi Ferrer.