La circulació normal de trens de les línies R4 i R12 de Rodalies ha quedat restablerta poc després de les 21.00 de la nit d'aquest dissabte, segons ha informat Renfe. El pas ferroviari havia quedat afectat per l'accident que ha patit aquesta tarda una avioneta, que s'ha estavellat a prop de l'aeroport de Sabadell, a tocar de les vies.

En conseqüència de l'accident, una dona ha resultat ferida menys greu. Segons han informat diversos cossos d'emergències a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), la ferida és la pilot de l'aeronau, que s'ha estavellat fora del recinte de l'aeròdrom. Fruit del succés, s'ha activat la fase d'emergència de l'aeroport i Protecció Civil de la Generalitat ha activat el pla especial per a emergències aeronàutiques de Catalunya (AEROCAT).

L'avís de l'accident s'ha rebut a les 18.04 de la tarda i s'han traslladat fins al lloc dels fets tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tot i que inicialment se n'havien activat vuit.

L'avioneta accidentada realitzava trajecte Reus-Reus, i havia d'aterrar a Sabadell pels problemes amb la pressió d'oli.