La Policia Local de Manresa va detenir aquest dilluns al migdia un veí de la ciutat que va ser enxampat quan circulava amb una bicicleta presumptament robada. El jove, de 20 anys, és investigat per un delicte de receptació i d'altres conductes afins.

Els fets van ocórrer a quarts de tres, quan la sala del 092 va rebre una trucada d'un ciutadà que informava que la setmana passada li havien sostret una bicicleta, valorada en 800 euros, i que li havia semblat veure-la, conduïda per un jove, per la zona de Sant Domènec. L'home va facilitar una descripció acurada tant del jove com de la bicicleta.

Una patrulla que circulava per la Muralla del Carme va localitzar un jove que coincidia amb la descripció, circulant en bicicleta direcció a la Plaça Europa.

Un cop aturat, el jove donava respostes confoses sobre la procedència de la bicicleta. D'altra banda, els agents van comprovar, mitjançant el número de xassís de la bicicleta, que era la mateixa que havia estat denunciada dissabte passat, motiu pel qual es va detenir el jove.